Wil jij je leven VERANDEREN? Wil je GROEIEN?
Plan je GRATIS strategiesessie en we zullen nagaan of wij je kunnen helpen.

Onze Missie

We geven 10x hetgeen we krijgen.
Zo simpel is het! Business is geven, geven en nog eens geven.

Met onze onlinetrainingen willen we de inzichten, strategieën, tools en bewezen methodes ter
beschikking stellen van elke startende – en kleine ondernemer.

De Bezieler :

Hey! Ik ben Jo Van Loock.

Mijn eerste ervaring in business was ongeveer 10 jaar geleden... ...Toen ben ik mensen beginnen helpen met kleine IT-oplossingen.

Gedurende die tijd heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt, zoals bijvoorbeeld retail mastodont “Colruyt”. Sinds die tijd heb ik enorm veel bijgeleerd over businessstructuren en -systemen en dat deze essentieel en cruciaal zijn wil je een business uitbouwen.

Maar in eerste instantie was het mij te doen om mensen te helpen, om een verschil te maken in het leven van mensen.

Spijtig genoeg was het steeds het geval dat mensen helpen … niet op de eerste plaats stond van 95% van de bedrijven waar ik probeerde het verschil te maken.

Dit zorgde ervoor dat steeds elke dag een “sleur” begon te worden. Het is best te vergelijken met dat je volop aan het zwemmen bent in een oceaan en elke dag worden er gewichten aan je benen gehangen, waardoor het altijd maar moeilijker en moeilijker werd om boven water te blijven.

Elke dag opnieuw en opnieuw … tot op een moment dat je niet meer vooruit gaat, maar omlaag getrokken wordt … elke dag dieper, en dieper … en dieper.

Het was op dat moment, dat ik besefte dat er maar 1 ding mogelijk was dat mij een oplossing ging geven en dat was om mensen zelf te gaan helpen. Hetgeen ik al jarenlang deed, hetgeen ervoor zorgde dat ik jarenlang persoonlijk boven water gebleven ben.

Dus ik ben de bedrijven, die ik passeerde enorm dankbaar, dat ze me zover hebben gekregen dat ik mijn eigen coaching en consulting bedrijf ben begonnen in IT. Maar het is me duidelijk geworden dat ondernemers hulp nodig hebben waarmee ze hun leven kunnen veranderen! En hulp om de weg naar succes minder eenzaam te maken.

Het is om die reden dat Business Masters opgericht werd. Om starters, eenmanszaken, kleine ondernemers en zelfs diegene die denken om zelfstandige te worden … een plek te geven waar ze hunzelf kunnen zijn. En dat we samen een “cult-uur” kunnen maken waar we onszelf thuis voelen en op kunnen rekenen.

 

Onze Visie :

Wij zijn een onderneming die business coaching inricht waarin we ons volledig smijten om mensen die goesting hebben om ondernemer te worden, starters, eenmanszaken en kleine ondernemers, inzichten mee te geven om hun bedrijf van de grond te krijgen OF om het exponentieel te laten groeien.

Dit doen we door verschillende trainingen aan te bieden, alsook coaching seminars in te richten op verschillende locaties. Over de jaren hebben we zelf veel businesstrainingen gevolgd en aan tal van ondernemers gevraagd wat hun mening over deze trainingen was. De grootste ergernis was dat het bijna altijd bij concepten bleef EN dat ze hun onderneming moesten achterlaten, sluiten om het event bij te wonen.

Daarom geven wij onze trainingen op basis van concepten, maar vertellen we je HOE zaken het beste uitgevoerd kunnen worden, en we geven enkel de zaken waarvan we weten dat ze werken. En natuurlijk luisteren we naar de mensen … Wij doen het allemaal online. Je kan dus op elk toestel van eender waar onze trainingen raadplegen.

Wij weten dat ondernemers, en ondernemers in wording, de drijfveren zijn naar een betere wereld, door hun business en wat ze leveren aan de maatschappij. Het zijn de dromers, innovators en doeners van onze samenleving.

Wij geloven dat hoe sneller jij gestart bent of hoe sneller jij jouw business kan uitbouwen tot een succes, hoe gelukkiger jij als mens zal zijn. Zo kan je de focus leggen om nog grotere zaken te ondernemen, om een wereld van verschil te maken.

We gaan voor inspiratie, motivatie, transformatie en ACTIE!

“Leave no stone unturned!”

Je vindt het allemaal hier bij Business Masters.

 

 

Wil jij je leven VERANDEREN? Wil je GROEIEN?
Plan je GRATIS strategiesessie en we zullen nagaan of wij je kunnen helpen.